Vils

Hovedgaden fyldt med lopper

Lopper sprang ud af gemmerne, da der var loppemarked i Vils

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Pladsen centralt i byen bugnede med gode fund, så der var rig mulighed for at gøre en god handel. Vejret viste sig også fra den gode side, så mange fandt lopperne frem.

VILS:Borgerforeningen for Vils og omegn arrangerede igen loppemarked for alle byens - og ja hele områdets - borgere lørdag fra 10 til 15. Det var femte gang, og denne gang var der 40 stande fordelt over hele byen - dog primært langs byens hovedgade.

- Første gang vi arrangerede det, var det en stor succes, og folk har efterspurgt det hvert år. Derfor gør vi det igen, sagde Lisbet Arentsen Munch, som er næstformand i Vils og Omegns Borgerforening. De mange boder bød også på lidt af hvert. Alt lige fra tøj, potter, nips, smykker og sækkestole til borde, stole, flasker, kufferter og bildæk. Det sidste havde Erik Lyager held med at sælge. Han sad uden for sit hus, som også var til salg, så dagen bød også på ret store ’loppefund’. Om der kom en køber til huset vides ikke, men hjul, bildæk og værktøj fik han da solgt.

Loppemarkedet er kun et lille element af alle de ting, der sker i den lille by.

- Vi har jo også fester, og så er der faktisk meget liv i byen, sagde Lisbet Arentsen Munch, som synes, at loppemarkedet er noget specielt.

- Det giver en anden måde at være sammen på, og det er noget, hvor hele familien kan være med, sagde Lisbet Arentsen Munch.

Nogle gange kommer der også trafikprop på Næssundvej, når der er marked.

- Men det gør ikke noget, for nogle gange er det rart at få tempoet lidt ned, sagde Lisbet Arentsen Munch.

Mette Kusk var sammen med sin mand og børn taget til loppemarked.

- Det er nærmest blevet en tradition, og jeg synes, at det er alle tiders, sagde Mette Kusk, mens datteren Signe viste sin nyindkøbte bog frem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst