Hovedret

Rosastegt kalvemørbrad med kantareller

Ca. 800 g kalvemørbrad 12 stk. minigulerødder med top 400 g kantareller 0,5 l fløde 500 g frisk pasta salt/peber Kødet skæres ud i passende bøffer, brunes af på en varm pande og sættes til side, tænd ovnen på 200 grader. Gulerødderne skrabes med en kniv. Fjern lidt af stilken, således at der kun er 3 cm tilbage. Kantarellerne børstes fri for sand, de må ikke skylles i vand. Reducer fløden til ca. 0,25 l, kog pastaen, og kom den ned i fløden, smag til med salt/peber. Kom kødet i ovnen i ca. 15 min., og lad det trække i 10 min., rist kantarellerne ved hård varme, og kog gulerødderne, til der stadig er ”bid” i. Anret pastaen i midten af tallerknen, skær kødet over på midten, og læg kødet oven på pastaen, læg kantarellerne i en ring omkring kødet, og stil gulerødderne op ad kødet og server.