Hovedsponsor forlænger med høgene

Nordjyske Bank har indgået en forlængelse på yderligere to år med Frederikshavn White Hawks

Jens Ole Pedersen
Brian S. Thomsen, tv., afdelingsdirektør i Nordjyske Bank, og René Jørgensen fra White Hawks glæder sig over en forlængelse af bankens hovedsponsorat.Foto: Kim Dahl Hansen
Frederikshavn 9. september 2016 07:58 - Opdateret 9. september 2016 11:02

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn White Hawks har fået et væsentligt sponsorat fornyet, da Nordjyske Bank har valgt at forlænge sit hovedsponsorat med eliteishockeyklubben med yderligere to sæsoner frem til sommeren 2018.

- For os i White Hawks er det meget vigtigt at have en aftale med en hovedsponsor på plads for de kommende to sæsoner, for det skaber tryghed og stabilitet, siger René Jørgensen, sales manager i White Hawks.

- I sidste sæson havde vi også Orskov Yard som hovedsponsor, men det har vi ikke længere. Til gengæld har vi i denne sæson hentet flere, mindre sponsorer, siger René Jørgensen.

Han glæder sig også over, at erhvervsklubben er støt stigende.

- Vi har i øjeblikket solgt 352 siddepladser i erhvervsklubben, så opbakningen til White Hawks er fortsat meget stor.

Hos Nordjyske Bank hilser afdelingsdirektør Brian S. Thomsen det nye sponsorat med White Hawks velkommen.

- Det er ikke nogen tilfældighed at vores samarbejde med White Hawks og Frederikshavn Ishockey Klub har stået på siden 2001. Vi har stor respekt for den økonomiske og sportslige stabilitet, som White Hawks har leveret gennem de seneste mange år.

Ud over samarbejdet med White Hawks er Nordjyske Bank også hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub.

- Ved at støtte både elite- og breddeidrætten i vores lokalområde, er vi med til at sætte området på landkortet. Det kan videre have en positiv effekt på bosætningen i området, forklarer Brian S. Thomsen fra Nordjyske Bank.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...