Sæby

”Hr. & fru B” afløser Jackie O

Jette Johansen klar med butik nr. tre og fire

Jette Johansen åbner den nye ”Hr. & fru B” på en af byens mest eftertragtede  forretningsadresser, det tidligere Jackie O . Foto: Peter Broen

Jette Johansen åbner den nye ”Hr. & fru B” på en af byens mest eftertragtede forretningsadresser, det tidligere Jackie O . Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Jette Johansen har travlt. Fredag 19. april åbner hun en ny ”Hr. & fru B” i Østergade 14 i Hjørring og ugen efter, torsdag 25. april, åbner hun ”Hr. & fru B” i Søndergade 1 i Frederikshavn - i det tidligere Jackie O.

I forvejen driver hun forretninger i Sæby og Aalborg.

Men hvem er hr. B og fru B?

Det er lidt kompliceret. Men Jette Johansen bliver snart selv fru B - B for Bjerregaard.

Københavneren Jette Johansen fandt sin hr. Bjerregaard med fornavnet Thomas for seks år siden, og slog sig ned i Sæby.

Det var noget af en omvæltning for Jette Johansen efter 16 år som omrejsende repræsentant, blandt andet inden for smykker.

Siden har parret fået en datter, og Jette Johansen besluttede sig for et karriereskift med forventning om et mindre hektisk liv, nu som butiksindehaver i Sæby. Først med sommerforretning på Sæby Havn og senere med en permanent butik i det gamle Fakta i Sæby.

Men selv om livet på landevejen er lagt på hylden, så har hun stadig rigeligt at se til.

Hun har butikschefer i sine forretninger - butikschefen i Frederikshavn er dog ikke ansat endnu - men hun svæver også selv over de snart fire butikker. Den ene dag her, den næste der.

Thomas Bjerregaard har ikke med driften af butikkerne at gøre. Navnet ”Hr. & fru B” skal derimod signalere, at butikkerne sælger tøj til både herrer og damer.

Men tøj er kun en del af sortimentet. Det omfatter også bl. a. vin og brugskunst - og livsstil.

”Hr. & fru B” sig fra de de fleste andre butikker ved at servere café latte, vin eller hvad kunderne nu har lyst til, når de kommer i butikken, og i det hele taget kæle for og hygge om sine kunder.

- Vi vil gerne være en anderledes forretning og ikke kun en tøjbutik mere, siger Jette Johansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.