Hr. Skrald har fået en afløser

Knud Jakobsen forlader I/S Fælles Forbrænding og overlader chefstolen til 40-årige Heine Munk fra Hadsten, der får to æsler med i købet

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Heine Munk har sat sig i chefstolen.

Direktør for I/S Fælles Forbrænding, Knud Jakobsen(63), der er lige så gammel i chefstolen som forbrændingsanlægget på Hvedemarken i Hobro, har sidste arbejdsdag i morgen. Han afløses af 40-årige Heine Munk, ingeniør med ledererfaring og fra Hadsten. De to har arbejdet sammen en lille måned, så Heine Munk er blevet godt og grundigt sat ind i virksomheden, der blev stiftet af de gamle Kommuner Hobro, Mariager, Nørager, Purhus og Nørhald men nu ejes af Mariagerfjord, Rebild og Randers Kommuner og omsætter skidt og skrald for 46.000 mennesker. Heine Munk overtager også ansvaret for de to æsler, som Knud Jakobsen har introduceret som forbrændingsanlæggets maskotter.Jakobsen og Munk holder fælles reception på Hotel Amerika i morgen fra 10.30 til 13. Det er formand for I/S Fælles Forbrænding, venstrepolitikeren Søren Schnack, der inviterer.