Hugh Jackman klarede sig 36 timer uden vand

For at ligne en sultende fange mest muligt levede Hugh Jackman ekstremt inden optagelser til "Les Misérables".

Hugh Jackman klarede sig 36 timer uden vand

Skuespilleren Hugh Jackman spiller rollen som Jean Valjean i filmatiseringen af hit-musicalen "Les Misérables", og den australske skuespiller gik til ekstremer for at leve sig bedst muligt ind i rollen.

Jackmans første optræden i filmen viser en udsultet udgave af Jean Valjean, og for at ligne en sultende fange bedst muligt tabte Jackman sig. Og han gik endnu videre i sine forberedelser.

- Jeg skulle tabe mig en hel del, så jeg gik på en streng kur.

- Jeg klarede mig endda uden vand i 36 timer, før vi filmede åbningsscenen. Efter det tog jeg vægt på igen, og jeg trænede hver dag, fortæller den australske skuespiller til Bang Showbiz ifølge femalefirst.co.uk.

Valjeans ærkerival i "Les Misérables" hedder Javert og spilles i filmen af Russell Crowe.

Samarbejdet med landsmanden Crowe er noget, som Hugh Jackman sætter stor pris på. De to har kendt hinanden i årevis.

- Det var fantastisk at arbejde sammen med ham, han er en af verdens bedste skuespillere. Jeg elsker ham, siger Hugh Jackman.

En lang række andre stjerneskuespillere er med i filmversionen af "Les Misérables".

Blandt dem er Anne Hathaway, der også gik til ekstremer for at leve sig ind i rollen som Fantine, der tvinges til at prostituere sig for at kunne få sin datter passet.

Hathaway forberedte sig intenst på rollen og endte op med at barbere sit hår af samt tabe mere end 10 kilo, inden optagelserne begyndte.

Hugh Jackman er meget imponeret over Hathaways præstation og overbevist om, at hun har en ægte chance for at vinde prisen for bedste kvindelige skuespiller til næste års Oscar-uddeling.

- Allerede efter Annies første dag med prøver sagde jeg til Tom (instruktøren, red.) "Du kan bare tænde kameraet og hive manuskriptet ud af hænderne på hende, og så er det nok til, at hun vinder en Oscar for den her præsentation", har han tidligere sagt til magasinet Vogue.

"Les Misérables" rammer lærredet i USA 25. december, mens den først går verden rundt efter nytår. Den når dog først de danske biografer i marts.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.