Humphries' eks kan hjælpe Kim Kardashian

Basketballspilleren Kris Humphries ekskæreste Myla Sinanaj kan hjælpe Kim Kardashian under hendes skilsmisse.

Humphries' eks kan hjælpe Kim Kardashian

Reality-stjernen Kim Kardashian får nu hjælp fra en uventet hånd under sin grimme skilsmisse med basketballspilleren Kris Humphries. Hans ekskæreste Myla Sinanaj kan nemlig støtte Kardashian gennem processen.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Kendis-parret har været i skilsmissekrig, siden deres 72 dage lange ægteskab gik i vasken. Og nu truer basketball-stjernens ekskæreste med at udlevere afgørende informationer til Kardashian.

- Min klient (Myla Sinanaj, red.) vil ikke udelukke, at hun er villig til at samarbejde med Kim Kardashian i hendes skilsmissesag, fortæller Sinanajs advokat, Joe Tacopina, til RadarOnline.com og fortsætter:

- Men jeg vil sige, at hvis det, Kris Humphries siger, er sandt, så er han den eneste mand i universet, der er blevet mobbet, bedraget og afpresset af to kvinder. Det er helt absurd.

Tacopina er overbevist om, at Humphries i øjeblikket forsøger at få de to kvinder til at se så slemme ud som muligt, så han kan få mest ud af sin skilsmisse og retssagerne.

NBA-spillerens advokater har i processen opsøgt FBI med den påstand, at Sinanaj skulle have afpresset Humphries for en stor sum penge for ikke at fortælle hemmeligheder om parrets tidligere private forhold.

- Jeg vil gerne se dem bevise, at hun har afpresset ham for én eneste øre. Jeg udfordrer dem til at sætte Kris Humphries i en løgnedetektor, og hvis han gør det, så vil min klient selvfølgelig gøre det samme, siger Tacopina.

Sinanaj tager det også meget roligt i forhold til påstandene om, at hun aldrig skulle have været kæreste med Humphries. Advokaten forklarer, at der foreligger beviser for, at NBA-spilleren har kontaktet hende op til 50 gange om dagen per telefon.

/ritzau/