Hun elsker at slås

Judoformand fik Årets Glas

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DRONNINGLUND:Hvert år siden 1972 har Dronninglund Borgerforening uddelt Årets Glas til en borger, der har gjort en særlig og uegennyttig indsats for Dronninglund.

Det sker hvert år i februar, og uddelingen fandt sted i søndags i Dronninglund Sognegård.

Borgerforeningen røber aldrig på forhånd, hvem der skal have glasset, så der er altid en vis spænding, inden det afsløres, hvem årets glasmodtager er.

I år gik glasset og æren til formanden for Ørsø Judoklub, Helle Kirketerp. Det var formanden for Borgerforeningen, Allan Danielsen, der overrakte glasset og begrundede, hvorfor netop hun skulle have glasset.

- Ørsø Judoklub har i år 25 års jubilæum, og du har været med næsten lige så længe, sagde formanden.

- Du kan lide at slås og har det sorte bælte i judo. Du er i klubben af stor interesse, og det er vist dit fristed, hvilket også må være grunden til, at du bruger tre aftener om ugen samt to til tre weekender om måneden på judo. På den baggrund har bestyrelsen ikke været i tvivl om, at du skal have Årets Glas, sagde Allan Danielsen.

- Det er en stor ære at modtage dette glas, takkede Helle Kirketerp.

- Jeg bruger en masse tid i klubben, men jeg stresser af, når jeg er der, og så elsker jeg at slås. Det er en stor glæde at være sammen med så mange dejlige unger, sagde hun, hvorefter en flok unge judokæmpere rejste sig op og overrakte den populære formand en stor buket.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.