Danmark

Hun vinder Vild med dans i aften

En er favorit, en er outsider, når der er finale i Vild med dans

Scanpix

Scanpix

DANMARK:Da dette års sæson af Vild med dans tog sin begyndelse i september, var bookmakerne ikke i tvivl: Skuespillerinden Stephania Potalivo fra ”Sjit Happens” og hendes partner, Morten Kjeldgaard, var favoritter til at vinde showet.

Nu er parret nået til den store finale, der finder sted fredag aften i Forum Horsens. Her skal de danse mod skuespillerinden Ena Spottag og hendes partner, Thomas Evers Poulsen.

Men bookmakerne stadig er ikke i tvivl om, hvem der har størst chance for at vinde. Hos både Danske Spil, Unibet og Bet365 er det Stephania Potalivo, der ser ud til at løbe med sejren.

- Stephania er den, der har ligget bedst hele sæsonen, fortæller Per Marxen, der er pressechef hos Unibet.

- De er jo to vidt forskellige typer, men Stephania er den mest indlysende vinder. Samtidig må vi sige, at det også handler om hvilken type, seerne kan identificere sig med, siger Per Marxen, der mener, at det måske kan give Ena Spottag, der er kendt fra tv-serien ”Badehotellet, en fordel.

- Hun er outsider til sejren, men man skal aldrig sige aldrig, siger Per Marxen.

At man har været favorit fra starten af programmet, er nemlig ikke nødvendigvis tegn på, at man også hiver trofæet hjem.

- Det er kun sket en eller to gange, at den, der har været favorit hele vejen gennem programmet, også er den, der vinder, siger Per Marxen, der joker med, at showets egentlige vinder i virkeligheden hverken bliver Ena Spottag eller Stephania Potalivo.

Begge skuespillerinder er nemlig kendt fra tv-serier, der har én ting til fælles: De bliver sendt på TV2.

- På den måde kan man med et glimt i øjet sige, at det er TV2, der vinder uanset hvad, siger han.

Finalen bliver sendt direkte på TV2 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.