Naturkatastrofer

Hund faldt ved mudderskred

Falck måtte ud med klitredningsudstyr for at redde hund op efter fald ved Maarup Kirke

Falck måtte rykke ud med klitredningsudstyr for at få hunden bjærget op fra et plateau ved mudderskredet ved Maarup. Arkivfoto

Falck måtte rykke ud med klitredningsudstyr for at få hunden bjærget op fra et plateau ved mudderskredet ved Maarup. Arkivfoto

MAARUP:En hundeejers mareridt blev i går virkelighed ved Maarup Kirke.

Her løb hunden rundt, men pludselig var den forsvundet. Den var faldet ud over kanten, der hvor det store mudderskred skete for nylig ved Maarup Kirke.
Og hunden kunne ikke selv komme op igen.
- Den var faldet godt et par meter ned på en repos, som har dannet sig ovenpå den store bunke mudder, der fornylig skred ned ved Maarup. Og der løb den så ellers rundt og kunne ikke finde op igen. Eneste anden vej væk fra reposen var ud over kanten og ned i vandet, og det ville hunden bestemt heller ikke, fortæller indsatsleder Dennis Ottosen, Beredskabet i Hjørring Kommune.

Møgbeskidt

Derfor blev der rekvireret klitredningsudstyr fra Falck. En mand blev firet ned til hunden og kunne herefter bjærge den op til sin ejermand igen.

- Hunden var ikke kommet noget til, men den var møgbeskidt, konstaterer indsatslederen, der ikke kan sætte race på hunden, men konstaterer, at den var i Cocker Spaniel størrelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.