Hundborgvej er først færdig i 2013

Hundborgvej i Thisted får først det sidse lag asfalt næste år

Der bliver lagt asfalt på Hundborgvej i disse dage. Men det endelige slidlag kommer først på til næste år. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Der bliver lagt asfalt på Hundborgvej i disse dage. Men det endelige slidlag kommer først på til næste år. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Først i løbet af foråret eller sommeren 2013 bliver Hundborgvej forsynet med det øverste lag asfalt.

Den én kilometer lange vejstrækning i Thisted by får nye fortove og cykelstier, og arbejdet er nu så langt, at entreprenøren i disse dage lægger ny asfalt langs kantstene og på de steder, hvor vejen bliver udvidet til siderne. Dette arbejde ventes afsluttet fredag. I øvrigt regner entreprenøren - Thy Entreprenør & Miljø Teknik - med at skulle bruge hele oktober på Hundborgvej.
Anlægsperioden må forlænges med cirka tre uger, og dertil kommer en forsinket start på projektet, der ifølge den første tidsplan skulle have været færdigt midt i september.

Den gamle asfalt bliver så vidt muligt bevaret, og i denne omgang bliver der kun lukket huller i vejbelægningen. Herefter vil der ofte opstå nogle sætningsskader, og derfor bliver det først enghang i løbet af foråret eller sommeren næste år, at asfaltslidlaget bliver lagt på.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.