Hunde-møde og knytnæveslag fører til efterlysning

Nordjyllands Politi efterlyser to mænd i Aalborg Øst

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Pressefotograf Henrik Bo

AALBORG:Nordjyllands Politi efterlyser en mand, efter han torsdag ved 17.50-tiden gav en anden mand et knytnæveslag i ansigtet i Aalborg Øst. Det oplyser vagtchef Karsten Khristensen.

Episoden fandt sted omkring Fyrkildevej i Aalborg Øst.

Den forurettede, en 54-årig mand, var forinden ude for at lufte sin hund, en sort labrador, på Astrupstien ved Trekanten i Aalborg Øst, da en schæferhund pludselig kom manden og hans hund i møde. De to hunde begyndte at gø ad hinanden, hvorefter to mænd nærmede sig den 54-årige mand, der hurtigt forlod området og gik mod Fyrkildevej.

Her mødte den 54-årige den ene mand fra før. Han kastede en flaske efter den 54-årige og gav ham derefter et knytnæveslag i ansigtet. Til sidst stødte den anden mand til uden at nærme sig den 54-årige yderligere.

De to mænd med schæferhunden forlod efterfølgende området i retning mod Trekanten.

Signalement af de to mænd

Nordjyllands Politi vil gerne i forbindelse med de to mænd eller vidner, der har set dem.

Manden, der gav knytnæveslaget, beskrives som dansker, 30 år, 180 cm. høj. Kraftig af bygning, kort plysset hår. Han var iført mørk dynejakke og mørke bukser.

Den anden mand beskrives også som dansker, 40 år, 180 cm. høj og tynd af bygning. Han har mellemblond, bølget, halvlangt hår og tyndt fuldskæg. Han var iført en jakke og mørke bukser.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.