EMNER

Hunde og førere trænes

Aalborg Hundeklub er klar til en god gang træning fra 12. januar

Inden undervisningen indledes hos Aalborg Hundeklub er hundene i fri leg uden halsbånd og line. Det er et vigtigt element i socialisering.  Arkivfoto: Claus Søndberg

Inden undervisningen indledes hos Aalborg Hundeklub er hundene i fri leg uden halsbånd og line. Det er et vigtigt element i socialisering. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Aalborg Hundeklub, der har træningsplads på adressen Overvejen 26 med indkørsel fra Hornevej, indleder træningen søndag 12. januar 2014 med hold for både begyndere og øvede hunde og hundeejere.

Der er trænere i klubben, som har været med siden starten i 1983. Flere har 10-15 års erfaring i klubbens regi.

Aalborg Hundeklub uddanner kontinuerligt sine trænere via faglig sparring og interne kurser. Enkelte trænere har også erfaring fra andre hundeklubber.

- Som udgangspunkt træner vi søndag formiddag, men i forårsperioden kan træning en hverdagsaften forekomme, skriver klubben på sin hjemmeside.

Frikvarter

Inden undervisningen indledes og midtvejs i undervisningen er hundene i fri leg uden halsbånd og line. Det er et vigtigt element i socialisering.

- Som din hunds leder, er du dén, der ”sætter dagsorden” for din hunds adfærd, mener klubben.

For at alle hunde og førere kan trives i klubben, forstærkes ønsket adfærd f.eks. positiv leg mellem to ligestillede hunde og uønsket adfærd f.eks. voldsom dominans-adfærd forsøges dæmpet og aflært gennem træningen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.