Hundetræf i Haverslev Hallen

Spaniel klubbens udstilling samler 150 hunde fra hele landet

Samt­li­ge otte ra­cer i Spaniel Klub­ben i Dan­mark er re­præ­sen­te­ret på ud­stil­lin­gen i Ha­vers­lev Hal­len lørdag. 
AR­KIV­FO­TO: JENS MOR­TEN

Samt­li­ge otte ra­cer i Spaniel Klub­ben i Dan­mark er re­præ­sen­te­ret på ud­stil­lin­gen i Ha­vers­lev Hal­len lørdag. AR­KIV­FO­TO: JENS MOR­TEN

HAVERSLEV:Haverslev Hallen vil lørdag komme til at genlyde af hundebjæf i alle tonearter det meste af dagen, når Spaniel Klubben i Danmark afvikler en udstilling i hallen. - Der er tale om en certifikatudstilling, som klubben afvikler omkring 10 af om året forskellige steder rundt i landet. Til udstillingen i Haverslev er der tilmeldt omkring 150 hunde, og samtlige otte racer i klubben er repræsenteret, fortæller Jessie Borregaard fra Viborg, medlem af klubbens udstillingsudvalg. Udstillingen indledes om formiddagen med bedømmelse af hvalpe med to dommere fra henholdsvis Sverige og Schweitz og slutter sidst på eftermiddagen med bedømmelse af de voksen hunde. To udstillinger Spaniel Klubben i Danmark har flere gange tidligere benyttet Haverslev Hallen som ramme for deres udstillinger. Lørdag 17. juni er ikke valgt tilfældigt, men i stedet ifølge Jessie Borregaard af klubben med omhu. - Dagen efter har Dansk Kennel Klub nemlig arrangeret en stor hundeudstilling i Gigantium i Aalborg, hvor en stor af de udstillede hunde i Haverslev Hallen også deltager. Det gør det nemmere for ejerne at klare to udstillinger på en weekend, fordi de så kun skal klargøre deres hunde for dommerne en gang, pointerer Jessie Borregaard og tilføjer: - Og vores certifikatudstillling lørdag i Haverslev Hallen er selvfølgelig også åben for alle hundeinteresserede tilskuere.