Hunger Games-stjerne blev dagens helt

Heltinden fra Hunger Games, Jennifer Lawrence, blev en af hverdagens helte, da hun hjalp en bevidstløs pige.

Hunger Games-stjerne blev dagens helt

Det unge stjerneskud Jennifer Lawrence fra den uhyre populære film "The Hunger Games" viste sig som en af hverdagens helte, da hun mandag hjalp en pige, der var faldet bevidstløs om i Santa Monica.

21-årige Lawrence, der har rollen som heltinden Katniss Everdeen i ungdomshittet, sprang til, da den unge kvinde kollapsede foran stjernens hjem i den eksklusive Los Angeles-forstad, skriver Femalefirst.com.

Skuespillerinden blev sammen med kvinden, indtil hjælpen nåede frem.

- Lawrence var ude at gå med sin hund, da hun så den unge pige. Hun trådte til som den gode samaritaner, indtil betjente ankom og talte med dem, siger talsmand Richard Lewis fra politiet i Santa Monica.

- Der var et par andre unge involverede i episoden. Den kan være alkoholrelateret. Den unge pige er okay, fortsætter han.

Jennifer Lawrence, der også var på plakaten i filmen "X-Men: First Class" og blev Oscar-nomineret for sin rolle i "Winter's Bone", blev set hjælpe den unge kvinde med hendes ejendele.

Hollywood-stjernen, der desuden har en af hovedrollerne i Susanne Biers kommende film "Serena", så ud til at have været meget bekymret for pigens velbefindende under hændelsen.

- Jennifer løb ud fra sin lejlighed, da hun hørte en pige skrige og ringede straks efter hjælp. Da redningsfolkene ankom, blev hun og sørgede for alt var okay. Hun var virkelig bekymret for pigen, siger et vidne til X17Online.com ifølge femalefirst.

Filmen "The Hunger Games" er den første af tre planlagte filmatiseringer af Suzanne Collins populære bøger.

/ritzau/