Hurtige børn vandt i Lundbyløbet

Aalborg Atletik og Motion overvejer at nedlægge Lundbyløbet - i øjeblikket forsøger man at finde nye samarbejdspartnere.

Aalborg Atletik og Motion overvejer at nedlægge Lundbyløbet - i øjeblikket forsøger man at finde nye samarbejdspartnere.

Lundbyløbets klassekonkurrence blev vundet af 0.B. fra Gistrup Skole. I alt 12 børn fra børnehaveklasse B fra Gistrup deltog i børneløbet på 1.000 m - et løb, der blev afviklet i strålende sol.

Og præmien er bestemt ikke at kimse af - de glade børn i 0. B. vandt nemlig ikke kun æren, men også en biograftur inklusiv popcorn og cola til alle, lyder beskeden fra Aalborg Atletik og Motions formand Jørgen Hein og skoleleder i Gistrup Mads Jørgensen.

Cirka 350 deltagere var med i årets Lundbyløb, der var det 40. i rækken. Løbet blev afviklet første gang i 1977 med næsten 500 deltagere. Højdepunktet var midt i 80’erne, hvor mere end 1.500 løbere deltog, men de senere år har det været svært at tiltrække løbere til løb i naturen.

Aalborg Atletik og Motion er gået i tænkeboks mht. at fortsætte med at afvikle løbet. Det skortede dog ikke på opfordringer fra årets deltagere, der nød det flotte efterårsvejr og den spændende kuperede rute. Aalborg klubben vil undersøge muligheder for at lave en samarbejdsaftale med f.eks. LKB, Gistrup, hvor der er planer om at lave en afdeling med crossløb. Disse planer skal afklares i løbet af de næste måneder.

I mellemtiden er Aalborg Atletik og Motion i gang med årets sidste arrangement - Salling Halvmarathon, der afvikles 6. november fra Hasserisparken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.