Hurup sikret oprykning til serie 1

Champagnepropperne sprang på Hurup Stadion, da en 4-0 sejr over TFC sikrede oprykning

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fredag aften var der dømt optur for Hurup, der snuppede den tredje optykning på stribe. Foto: Hans B. Henriksen

HURUP:Med en storsejr på 4-0 over Thisted FC fredag aften kunne Hurup IF på et fyldt stadion tage guldbluserne på, da disse tre point sikrede oprykning til fodboldens serie 1.

Til dagen havde Thisted FC ikke tænkt sig at lægge sig ned på forhånd, da holdkortet bød på blandt andre den pensionerede førsteholdsangriber Peter Bechmann, og dette kunne mærkes på intensiteten på grønsværen.

Kort før pausen kunne Hurup-bænken så småt begynde at finde champagnen og guldbluserne frem, da TFC mistede bolden på midtbanen og gav Hurup-angriber Rene Skriver en friløber, som han sikkert eksekverede til pausestillingen 1-0, og jublen på stadion blev prompte understøttet af romerlys.

I anden halvleg forsøgte TFC forgæves at komme tilbage i kampen, og i stedet kunne René Skriver gøre det til 2-0, da han opsnappede en lang bold i dybden.

Rasmus Larsen scorede på straffe til 3-0, og da Thisted FC efterfølgende skulle give bolden op, blev bolden fanget af en snu Hurup-spiller, der lagde en perfekt bold til sin medspiller Rene Skriver, der kunne fuldbyrde sit hattrick og ydmygelsen af TFC med scoringen til 4-0.

- Jeg synes ganske enkelt, at vi har været det bedste hold. Man kan sige så mange klichéer om, at tabellen aldrig lyver, men jeg synes ærligt talt, at vores oprykning har været helt fortjent.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.