Harken

Hus brændte ned til grunden

Der opstod natten mellem fredag og lørdag brand i stuehuset på en landejendom ved Harken, mens beboerne var ude

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

HARKEN:Stuehuset udbrændte totalt, da der natten mellem fredag og lørdag opstod brand på en landejendom på Harkenvej ved Harken.

Alarmen lød klokken 02.06, da forbipasserende opdagede den voldsomme brand, og mandskab fra Nordjyllands Beredskab i Hjørring rykkede ud.

Slukningstoget fik siden hjælp af en ekstra vandvogn fra stationen i Sindal, mens en stigevogn fra Hjørring blev tilkaldt og siden afblæst, da det stod klart, at stuehuset ikke stod til at redde.

Familien, der bor i ejendommen, var ikke hjemme, da branden opstod, men kom til omkring klokken 3.

På det tidspunkt var stuehuset stort set brændt ned, fortæller indsatsleder Jesper Ludvigsen.

- Det gik meget stærkt. Branden havde godt fat, da vi ankom, og vi koncentrerede os om den anden længe, der indeholdt garage og værksted. Heldigvis var der noget, der minder om en brandmur imellem de to længer, som gjorde det nemmere at forhindre ilden i at brede sig, og det lykkedes at redde længen, men stuehuset brændte helt ned, siger han.

Årsagen til branden kendes ikke, men politiets teknikere skal undersøge sagen nærmere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.