Historie

Huse med historie

10 huse i Pandrup får skilte, der fortæller husets historie

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ane Marie Søndergaard (bestyrelsesformand for Egnssamlingen), Børge Møller, Peter Hald (ejer af Tinget) og Verner Nørgaard står foran den gamle politigård, der nu anvendes til kunstudstilling.

PANDRUP:En gruppe bestående af handelsstandsforeningen, PGU, Egnssamlingen og borgerforeningen har gennem længere tid arbejdet med en ide om, at fortælle byens historie på en lidt anderledes måde.

Det munder i morgen, lørdag 1. december, kl. 10 ud i en afsløring af 10 udvalgte huse i Pandrup, der alle vil få påsat skilte, der kort opridser husets historie.

På skiltene vil der også være en qr-kode, som kan scannes med en mobiltelefon, så man ryger ind på hjemmesiden og kan læse nærmere om det pågældende hus. Målgruppen er mest lokale folk:

- Det er i høj grad for de lokale samt for gæster med en eller anden form for tilknytning til Pandrup, siger Lars Enevold Pedersen, formand for Pandrup Borgerforening.

Han håber, at det også vil kunne styrke og unges lokalinteresse, nu hvor der er lidt moderne teknik inddraget, også.

Pandrup besøges af en del turister, især i sommerperioden. Derfor er alle brochurer også oversat til tysk. Norske og svenske turister kan læse dansk, regner Lars Enevold Pedersen med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst