Husk nu at male dit hus mørkt, Morten

Husejeren i Østergade 15 fik byrådets velsignelse til at færdigbeklæde sit sårligt isolerede hus med brædder

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ARDEN:Sund fornuft eller knæfald for modeluner?

Begge synspunkter blev luftet, inden et stort byrådsflertal i aftes gav Majbritt og Morten Leth-Sørensen, Arden, lov til færdigbeklæde deres gamle og dårligt isolerede murstenshus - med træ.

Vel at mærke træ i ”sort eller anden mørk farve”, som det formuleres i dispensationen fra den 21 år gamle lokalplan, der ellers kræver ”murede facader”.

- Nu gør vi os i stedet til smagsdommere og betinger os en mørk farve.

- Mener vi da mørkegrøn, mørkeblå eller mørkelilla? Hvad er mon på mode om fem eller 10 år, spurgte Melanie Simick (SF).

Hun fik kun støtte fra partifælle Peder Larsen og DFs Jørgen Hammer Sørensen i at sende sagen retur til udvalget med henblik på så at udforme en ny lokalplan.

I denne sag vil er det sund fornuft at give dispensation fra en ældre lokalplan, der blev lavet, for at der kunne bygges nogle rækkehuse bagved, sagde Jens Riise Dalgaard (S).

- Jeg bor lidt længere oppe ad vejen og har mødt en del mennesker i Arden, som undrer sig over, at parret ikke kan få lov at sætte en i øvrigt nydelig træbeklædning på deres hus, bemærkede borgmester H. C. Maarup (S).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Bilka-planer er ulovlige: - Jeg er rasende
Luk