Husk skærmen

Jeg kunne aldrig finde på at bruge en vinkelsliber uden korrekt indstillet og godkendt sikkerhedsskærm - ytrer Kjeld Bjerre.

Jeg kunne aldrig finde på at bruge en vinkelsliber uden korrekt indstillet og godkendt sikkerhedsskærm - ytrer Kjeld Bjerre.

?Tak for dine indlæg - jeg holder øje med dem! Du har tit en god måde at bøje sproget på. Nå, ikke mere ros, nu til det alvorlige. I din ar-tikkel om accu til bore-maskiner viser du et billede af forskelligt accu værktøj - blandt andet en vinkelsliber, der er født med sikkerhedsskærm. Den skal dælme være på, når du bringer billede af den i avisen - uha da da ... Nu tror folk jo, at de bare kan tage den af. Erling Thøgersen !Hej Erling Thøgersen - det må du og alle andre undskylde: Til vinkelsliberen hører naturligvis en sikkerhedsskræm, og den bør man altid bruge. Men det kan jo smutte ... Spørgsmålet er så, om jeg i en højere sags tjeneste skal manipulere virkeligheden og lade som om, at der altid er skærm på dyret - eller om jeg skal formidle virkeligheden, som den faktisk ser ud? Jeg tror ikke, at der findes noget rigtig godt svar - og da slet ikke et universelt svar, som kan klemmes ind på et par linjer. Men kort vil jeg sige, at jeg har stor respekt for folk, som bruger energi på noget, som rækker ud over dem selv - kald det en “højere sag”, “det gode”. Men langt inde i min plumrede sjæl føler jeg altså også et behov for, at nogen bøvser og prutter på de forkerte tidspunkter - at nogen bringe små glimt af skinbarlig virkelighed ind i den glittede og renskurede verden, som vi ellers møder i medierne. S’gu fan’me! Heldigvis er der også folk, der som dig reagerer og siger hov-hov - uha-da-da! Tak for det, for på den måde kommer vi hele vejen rundt om virkeligheden. Kjeld Bjerre