Thisted

"Hvad er det værd" for første gang i Thy

Få vurderet dine antikviteter, arvestykkere og samleobjekter på Boligmessen i Thy Hallen.

Lørdag er det "hvad er det værd -dag". For første gang i Thy kan thyboerne få deres antikviteter, samleobjekter og arvestykker vurderet af professionelle vurderingsfolk fra Bruun Rasmussen. 
Foto/montage Ole Iversen

Lørdag er det "hvad er det værd -dag". For første gang i Thy kan thyboerne få deres antikviteter, samleobjekter og arvestykker vurderet af professionelle vurderingsfolk fra Bruun Rasmussen. Foto/montage Ole Iversen

På lørdag ved Boligmessen i Thy Hallen i Thisted kan thyboerne for første gang få spændende indbo, antikviteter, arvestykker eller samleobjekter vurderet gratis af Bruun Rasmussens Auktionshus. Og Susanne Larsen, der står bag weekendens store boligmesse, venter rigtigt mange der vil dukke op med spændende ting. Netop fordi det er første gang i Thy at der laves professionel vurdering af nogle af landets mest kendte og dygtigste vurderingseksperter, gør det ekstra spændende. Vurderingen foregår af tre vurderingsmænd, som står ved hvert sit bord. Man medbringer sin ting, og stiller sig op i køen, og er tingen for stor til at bringe med, så kan man tage et foto og tage det med. Og det bliver spændende, ikke bare for dem, der har tingene. Også for andre er der spændende historier man får at høre.

Forsiden