Langholt

Hvad med bussen?

To bekymrede mødre fra Langholt blandede sig i det store kor af protester mod Aalborg Kommunes sparekatalog

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ældrerådet var også klar med banner - dog uden slagord og paroler.

AALBORG:De var der alle sammen. Pædagoger og forældre med sæbebobler, der skulle vise de bristede visioner, når det gælder emner som trivsel, social kapital og inklusion.

Men i koret af protesterende mod Aalborg Kommunes spareforslag til næste års budget var der også enkelte helt almindelige borgere. Som eksempelvis Karina Søborg Madsen og Pia Martinussen fra Langholt.
De nåede lige at gribe fat i rådmand Hans Henrik Henriksen (S) og med et bedende blik overrække ham en mappe med 334 underskrifter imod en kraftig besparelse på buslinje 1 til Langholt og Grindsted-Uggerhalne.
- Jeg har en dreng, der går i gymnasiet i Nørresundby og har fritidsjob i Nørre Uttrup. Hvordan skal han nu komme hjem fra skole og arbejde, spørger Pia Martinussen.
Bussen skal stadig køre om morgenen og lidt om eftermiddagen. Men det rækker ikke. Unge kommer tit sent hjem fra gymnasiet og skole.
Op på cyklen
Hendes alternativ er, at sønnen må op på cyklen. Enten de 5 km frem og tilbage til Vodskov eller hele vejen til Nørresundby ad mørke veje. Og unge i Grindsted-Uggerhalne har endnu længere.
- Det gør en by som vores meget lidt attraktiv, konstaterer Karina Søborg Madsen, som kunne aflevere underskrifter fra cirka en tredjedel af byen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden