Hvad mener borgerne?

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Preben Lie, Brønderslev - Jeg synes, det er træls, men på den anden side, jeg kan ikke rigtig gøre noget ved det, jeg kan jo ikke vælge fra, for os vil det cirka betyde 5-6.000 kroner mere om året, og det finder vi ud af, men jeg vil da hellere bruge pengene på god rødvin. Jeg synes, det er ærgerligt, at der ikke er mere fous på vedvarende energi, vi har alt for få ambitioner om at få energi på en anden måde, ikke mindst efter alt det vi hører om miljøet.

BRØNDERSLEV:Prisen på fjernvarme i Brønderslev stiger med 50 procent på blot et år, i år skal forbrugerne betale 825 kr. pr. MWh, mens de sidste år kunne ”nøjes” med 550 kr. pr. MWh. For et gennemsnitshus betyder det en årlig mere udgift på omkring 6.000 kroner og den voldsomme prisstigning har fået flere borgere til at reagere. Derfor har forbruger og byrådsmedlem for de Konservative, Karsten Frederiksen, nu indkaldt til et borgermøde på restaurant Hedelund i morgen aften, der gerne skal give forbrugerne et svar på baggrunden for den store prisstigning. Men hvad mener borgerne om udsigten til at slippe flere penge for at holde varmen og hvad betyder det for deres økonomiske formåen.