Vesthimmerland

Hvem er bedst til at iværksætte?

Årets iværksætter pris i Vesthimmerland uddeles onsdag - fem er indstillet

En af de fem indstillede er Torben Thorsen fra Farsø, der driver Thorsen Teknik. Han udvikler og sælger GPS-styring til traktorer og redskaber.

En af de fem indstillede er Torben Thorsen fra Farsø, der driver Thorsen Teknik. Han udvikler og sælger GPS-styring til traktorer og redskaber.

VESTHIMMERLAND:Hvem er den bedste iværksætter i Vesthimmerland?

Det kommer Spar Nord og Himmerlands Udviklingsråd med et bud på onsdag, hvor "Årets Iværksætterpris" uddeles.

Der er fem indstillede iværksættere til Iværksætterprisen 2016.

Det er Himmerlands udviklingsråds bestyrelse, der vælger vinderen blandt de nominerede kandidater.

Kandidat nummer et er Karen Skovbøll Jensen, Kanalfogedens Køkken. Hun overtog restauranten 1. januar 2013 og har siden fået opbygget en meget sund forretning med flere ansatte. Hun har modtaget flere priser inden for sit fag, og folk kommer langvejs fra for at besøge hendes restaurant.

Nummer to er Torben Thorsen, Thorsen Teknik. Han udvikler og sælger GPS-styring til traktorer og redskaber. Har opnået gode resultater og har etableret sig som en vigtig spiller på markedet.

Nummer tre er ZTR, Torben Dag Nielsen. Han har import og salg af plænetraktorer til kommercielt brug (f.eks. Hustler). Han har sammen med en kompagnon etableret importselskabet, men har været i drift i en længere årrække.

Nummer fire er Martin Vonsild, Topkarakter Trading. Han har overtaget/købt virksomheden som sælger materiel til militær, brandvæsen og politi. Produkterne omfatter bl.a. skræmmeskud (bortskræmning af fugle i lufthavne) og gasmasker.

Nummer fem er Casper Reinhold, Tridane, som står bag udvikling og produktion af avancerede printplader i små serier. Tridane har speciale inden for signalbehandling bl.a. til telenetværk. Firmaets er én af landets eneste producenter, der er såkaldt højhastigheds-elektronikproducent.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.