- Hvem har de bedste ideer til nye virksomheder

Belønningen i konkurrencen er blandt andet en tur i Garagen og vejledning af en erhvervskonsulent i Hjørring Erhvervscenter. Arkivfoto: Kurt Bering

Belønningen i konkurrencen er blandt andet en tur i Garagen og vejledning af en erhvervskonsulent i Hjørring Erhvervscenter. Arkivfoto: Kurt Bering

Hvis man går rundt med en god idé om en ny virksomhed, er det med at få spidset pennen og få beskrevet sin idé og sit projekt.

Frem til 31. januar 2017 kan man indsende en beskrivelse af sin idé til Erhverv Hjørring og deltage i en Iværksætterkonkurrence, hvor vinderen får 40.000 kr., ni måneders udvidet vejledning i at få gjort sin idé til virkelighed samt ni måneders gratis husleje i Garagen.

Garagen er en iværksætterkuvøse i forbindelse med Erhverv Hjørring.

Bag initiativet står Erhverv Hjørring Dynamic, som er en gruppe erhvervsfolk, der arbejder for at gå mere gang i erhvervslivet i Hjørring Kommune.

Tanken til iværksætterkonkurrencen opstod på en studietur til Boston, der har tilsvarende konkurrencer med forskellig fokus - hvor man altså i Hjørring indbyder alle med en god idé til at deltage.

Formålet er at skabe nye virksomheder og nye arbejdspladser i Hjørring Kommune.

- Der er en række kriterier, der skal være opfyldt for at man kan deltage - bl.a. skal man arbejde på at etablere sig i Hjørring Kommune og ideen skal være ens egen, siger erhvervsdirektør Bo Geertsen fra Erhverv Hjørring.

Vinderen vil blive kåret på Erhverv Hjørrings generalforsamling sidst i marts - hvor der også vil være præmier til 2. og 3. pladsen.

Juryen består af medlemmer af Erhverv Hjørring Dynamic.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.