Fodboldlandsholdet

Hvem skal afløse Zimling?

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Frank Arnesen vil foretrække Jakob Poulsen som Niki Zimlings afløser. Arkivfoto:

Kharkiv, Lørdag /ritzau/
Tidligere fodboldspiller Frank Arnesen mener, Danmark bør spille med Jakob Poulsen, hvis Niki Zimling er ude.
Det var et stort minus, at Niki Zimling ved fredagens træning blev ramt af en skade i tåen.
Den tidligere landsholdsspiller Frank Arnesen mener, at Jakob Poulsen bør få pladsen ved siden af William Kvist, hvis Zimling er ukampdygtig i dagens EM-kamp mod Holland.
- Det var en skuffelse, det der skete med Zimling, men Morten virker meget optimistisk. Han vil tage en spiller ind i stedet for ham og ikke rokere for meget rundt.
- Han har trænet med holdet, så alle ved præcist, hvad de skal gøre. Jeg kan forestille mig, at han finder en spiller, som han mener er den rette. Det kunne tænkes, at det var Jakob Poulsen, som overtog den rolle, siger Arnesen.
Landstræner Morten Olsen kan også vælge at sætte anfører Christian Poulsen på banen, men det vil ikke være den bedste løsning, vurderer Arnesen.
- Hvis man sammenligner de to, så er Jakob lidt mere offensiv end Christian Poulsen, som er mere i stil med Kvist, forklarer Hamburger SV-sportsdirektøren.
Derimod minder Jakob Poulsen mere om Zimling i spillestil og er derfor umiddelbart en bedre makker til Kvist.
- Jeg tror, de supplerer hinanden bedre. Jakob vil i hvert fald give en bedre harmoni med en, som er rigtig god forsvarsmæssigt (Kvist), og Jakob har også et godt skud fra distancen.
- Og så har vi Christian Eriksen, som er den deciderede offensive midt. Der vil være god harmoni mellem de tre spillere, mener Arnesen.
Rollefordelingen i Danmarks gruppe er helt klar, og Danmark er ikke en af favoritterne i gruppen, som også tæller Tyskland og Portugal.
- Danmark er outsidere i denne gruppe. Det bliver på papiret svært for Danmark at komme videre til næste runde, når vi skal møde to af verdens bedste hold, Holland og Tyskland, siger Arnesen.
Kampen mod Holland fløjtes i gang klokken 18 dansk tid.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.