Hvepsebo antændt af startspray i garage

Ung mand ville fjerne det, men antændte både det og to madrasser på gulv

Ole Jensen
Da det antændte hvepsebo faldt ned på garagegulvet, gik der også ild i to madrasser. Arkivfoto
Skibsted 17. september 2014 12:52

SKIBSTED: Ønsket om at fjerne et halvstort hvepsebo i en lukket dobbeltgarage med et værksted på en ejendom på Seefeldtslundvej ved Skibsted var tirsdag aften ved at få katastrofale følger for en ung mand på adressen.

- Han benyttede nemlig en starthjælp på spraydåse til at fjerne hvepseboet, men ved et uheld gik der ild i boet, der faldt ned på garagegulvet og her antændte to madrasser, forklarer indsatsleder Gert Jensen.

Alarmen lød tirsdag aften klokken 21.15, og brandfolk fra stationen i Terndrup var de første på adressen tæt op ad grænsen til Aalborg Kommune.

- Heldigvis var det lykkedes at få de to brændende madrasser slæbt ud af garagen inden vi ankom, så der ikke skete materiel skade på denne. Den unge mand havde dog forbrændt sin ene tommeltot, som jeg rådede ham til at holde ind under koldt vand fra hanen, påpeger indsatslederen.

Hvor vidt den unge mand også havde benyttet ild samme med brugen af startsprayen til at udrydde hvepseboet har Gert Jensen ikke konkret kendskab til.

- Men det var helt tydeligt tirsdag aften, at hans mor ikke var helt tilfreds med hans gerning i familiens garage, bemærker han nøgternt.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...