Hvidsten Gruppen kan ikke stoppes

Den største filmåbning siden "Klovn - The Movie".

"Nogen må dø for at andre kan leve" er slaglinjen for filmen "Hvidsten Gruppen", hvor en gruppe modstandsfolk må betale den højeste pris i kampen for Danmarks frihed.

"Nogen må dø for at andre kan leve" er slaglinjen for filmen "Hvidsten Gruppen", hvor en gruppe modstandsfolk må betale den højeste pris i kampen for Danmarks frihed.

Historien om modtandsgruppen fra Hvidsten har aldrig været mere populær end lige for tiden. "Hvidsten Gruppen" er den mest sete film i Aalborg og resten af landet. I weekenden rundede filmen 378.000 solgte billetter på landsplan, og "Hvidsten Gruppen" har dermed opnået en af de bedste åbninger i dansk filmhistorie. Med 378.000 solgte billetter på blot 18 dage, er der tale om den største filmåbning siden "Klovn - The Movie". Men andre film har også succes og på andenpladsen i Aalborg finder man "Jernladyen", med Meryl Streep som Englands første kvindelige premiereminister, Margaret Thatcher. Forhåndsvisninger har gjort det muligt for "En kongelig affære" at snige sig ind på en tredje plads, på trods af, at filmen om Struensee først har officiel premiere 29. marts. Og så er gladiatorkampe på Mars åbenbart mere populære end som så. Filmen "John Carter" kæmper sig i hvert fald ind på en fjerdeplads, foran festfilmen "Project X" - filmen forbudt for forældre. "Fortidens skygge" indtager sjettepladsen, efter at have haft premiere i torsdags. Filmen er en film-fortsættelse af TV 2-serien "Den som dræber". På syvendepladsen finder man familiefilmen "Hugo", der ligeledes havde premiere i torsdags. De to premierefilm skubber "The Descendants" ned på en ottendeplads, mens "Min søsters børn" og Oskar-vinderen "The Artist" bliver hængende i bunden af hitlisten. "Min søsters børn" har nu solgt over 277.370 billetter. Ovenstående hitliste baserer sig på salget af biografbilletter i de to Aalborg-biografer BioCity og Metropol.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.