Hvidt: Ubehagelig kampagne mod "Kasi"

Målmand Kasper Hvidt er ked og ærgerlig over Jesper "Kasi" Nielsens afgang. Og over Ekstra Bladets opførsel

Kasper Hvidt synes ikke Jesper Nielsen har fået en fair behandling. Foto: Martin Damgaard.

Kasper Hvidt synes ikke Jesper Nielsen har fået en fair behandling. Foto: Martin Damgaard.

KØBENHAVN:Nyheden om, at bestyrelsesformand Jesper "Kasi" Nielsen stopper i håndboldklubben AG København, ærgrer målmand Kasper Hvidt enormt.

- Det er da totalt ærgerligt. Det er helt utroligt flot, det Jesper og familien har bygget op, siger Kasper Hvidt.
- Og den smittende glæde, som de har indført på arbejdspladsen, har været utroligt behagelig. Så jeg synes, det er trist.
AGK sendte fredag eftermiddag en pressemeddelelse ud, hvor der står, at Jesper "Kasi" Nielsen stopper i håndboldklubben.
Bestyrelsesformanden begrunder sin afgang i en pressemeddelelse med, at han har følt en hetz på sin person fra særligt ét medie. Og Kasper Hvidt forstår godt den afgående bestyrelsesformand.
- Først og fremmest er det trist på baggrund af, at man føler et behov for at beskytte sin familie og sine børn i forhold til den ganske uhørt og ubehagelige kampagne, som Ekstra Bladet har ført mod ham, siger Kasper Hvidt.
Ekstra Bladet har de seneste dage skrevet om, at AG København har rod i økonomien.
- Jeg har arbejdet i AG i to år, og jeg har fået min løn til tiden hver evig eneste måned i de 24 måneder. Det, jeg har hørt, er, der er nogle bonusser, der udbetalt en måned senere, end det egentlig var aftalt, fordi vi har fået en bonus fra EHF, siger målmand.
- Og der vil jeg gerne understrege tusinde gange: aldrig har der været problemer med min løn i de to år, jeg har været her.
Jesper "Kasi" Nielsen har lagt mange millioner i AG København og har med sine penge været stort set ene mand om at løfte klubben økonomisk. Men Kasper Hvidt er ikke nervøs for, at klubben nu falder sammen.
- Inden jeg kom til AG København, var jeg i FC København, som nok var den arbejdsplads, som folk så som den sikreste inden for håndbold. Og den klub blev lukket. Så at en klub kan lukke, det kan selvfølgelig ske.
- Men nej, jeg er ikke specielt nervøs for, at AG ikke finder en ny ejer. Det er jeg ikke. Det er jeg helt sikker på, de gør, siger Kasper Hvidt.
Markspilleren Joachim Boldsen ønsker modsat sin målmand ikke at kommentere bestyrelsesformandens afgang.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.