Hvilsom arbejder med manglerne

Hobro-topscoren lægger hele tiden nye talenter til sit repertoire

Mads Hvilsom kunne juble over en scoring for 12. gang i denne sæson. Foto: Peter Broen

Mads Hvilsom kunne juble over en scoring for 12. gang i denne sæson. Foto: Peter Broen

HOBRO:Målnæsen hos nummer to på Superligaens topscorerliste, Mads Hvilsom, er efterhånden vidt berømmet, og han viste den også, da han dukkede op i det lille felt og udlignede til 1-1 i søndagens kamp mod Silkeborg.

Men da han fem minutter senere scorede for anden gang var det med en ny tilføjelse til repertoiret, da han efter en løbetur over det meste af banen bankede bolden over i det fjerne hjørne med et brag af et langskud.

- Jeg hørte, at nogen af de andre råbte ”spil den”, men jeg tænkte, at jeg godt kunne tage chancen, for jeg har trænet en del på langskuddet den seneste tid. Jeg prøver hele tiden at forbedre mig de steder, hvor jeg kan det, og det er blandt andet i mit spil med bolden og så mine forsøg udefra, for jeg er jo ikke ligefrem kendt for mine langskudsmål ellers, griner han.

Han glædede sig over, at Hobro i kampen beviste, at de kan andet og mere end at spille kontrafodbold.

- Det var jo en sjældent underholdende kamp fra vores side, og den må have været en fornøjelse at se på for alle på tilskuerpladserne. Men det er træls, at vi ikke får tre point. Vi skaber chancerne til at score flere mål, og så bliver vi fanget på de omstillinger, som vi ellers havde forberedt os på ville være deres farligste våben, siger Mads Hvilsom, der nu er oppe på 12 scoringer i denne sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden