Hvilsom giver æren videre

Superliga-topscoreren nyder tiden på toppen

Marin Skender måtte kigge langt efter bolden efter Mads Hvilsoms brystscoring. Foto: Claus Søndberg <i>Claus Søndberg</i>

Marin Skender måtte kigge langt efter bolden efter Mads Hvilsoms brystscoring. Foto: Claus Søndberg Claus Søndberg

HADERSLEV:Der var længe tvivl om målscoreren for Hobro mandag aften på Sydbank Park i Haderslev - stadionspeakeren nåede endda at udnævne det som et selvmål fra Pierre Kanstrup, men både øjne og tv-billeder viste, at var Hobros Mads Hvilsom, der havde sendt bolden i nettet med brsytet efter et knaldhårdt indlæg fra Quincy Antipas.

Hobro-angriberen forsøgte endda at fjerne enhver tvivl, da han senere på aften uploadede et billede af sit eget bryst med mærker efter bolden på sin Twitter-profil.

- Ja, jeg har trænet meget bryst her på det seneste, grinede Mads Hvilsom efter kampen.

- Nej, lige i denne situation tror jeg mere, at det er kraften fra Quincys indlæg, der gør, at bolden ryger i mål - og ikke så meget min stålhårde brystkasse, griner han videre.

Nu er han igen alene på Superligaens topscorerliste, hvor han er et mål foran Sylvester Igboun og Uffe Bech, men han regner ikke med at kunne beholde den placering.

- Jeg ser det som om, at jeg har pladsen til lån s fra nogle af de andre. Men jeg nyder da selvfølgelig at ligge deroppe, for det handler om at score mål, når man er angriber. Og så må jeg altså sende en masse af hæderen videre til mine holdkammerater - og især Quincy - for de skaber altså chancerne til mig, siger Mads Hvilsom.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden