Hvilsom klar til at smide klunset

Hvis han bliver superligatopscorer, vil Hobros angriber også løbe nøgen gennem byen

Mads Hvilsom i sit rette kostume - fodboldtøjet, som han er parat til smide, hvis han bliver superligatopscorer. Arkivfoto <i>Scanpix Danmark</i>

Mads Hvilsom i sit rette kostume - fodboldtøjet, som han er parat til smide, hvis han bliver superligatopscorer. Arkivfoto Scanpix Danmark

KØBENHAVN/HOBRO:Der er gået inflation i nøgenløb i Hobro.

Først var det tv-vært Ibi Støving, der via det sociale medie Instagram proklamerede, at hun ville løbe nøgen gennem Hobro, hvis det skulle lykkes for Hobro at få medaljer.

Nu lover Hobros topscorer Mads Hvilsom så også at løbe nøgen gennem Hobro, hvis altså han bliver topscorer for hele Alka-Superligaen i denne sæson.

Løftet er blevet givet i en chat på eb.dk, hvor Hobro-topscoreren i godt en times tid svarede på spørgsmål fra eb.dks brugere.

Ibi Makienok lover nøgenløb i Hobro

Her svarer Mads Hvilsom på et spørgsmål, om han vil løbe nøgen gennem Hobro, hvis han bliver Superligatopscorer i denne sæson.

- Det kan vi godt lave en aftale om. Jeg tror, Martin Pusic vinder, men jeg har selvfølgelig tænkt mig at give ham kamp til stregen, så hvis det skal koste en tur nøgen igennem Hobro, så gør jeg gerne det, lyder svaret fra Hvilsom.

Martin Pusic fra FC Midtjylland har indtil nu scoret 15 gange, mens Mads Hvilsom har nettet 13 gange for Hobro.

Chatten handler i øvrigt om meget andet en nøgenløb.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.