Frederikshavn

Hvordan bliver fremtiden for Musikalske hjerter?

Der skal ske noget nyt på Musikalske Hjerter, ellers bliver det kedeligt for os at skrive om og endnu mere kedeligt for jer at læse. Der er brug for historier, vi kan lære af.

Der er brug for nytænkning i forhold til hele projektet Musikalske hjerter og læserne opfordres til at komme med gode ideer.

Der er brug for nytænkning i forhold til hele projektet Musikalske hjerter og læserne opfordres til at komme med gode ideer.

Vi har nu fejret et års fødselsdag på Musikalske hjerter-projektet. Personligt er jeg tilfreds med det første år, og det er mit indtryk, at det er I læsere også. Der ligger op mod 100 historier på hjemmesiden, som I nemmest finder ved at gå ind på kommunesiden på nordjyske.dk og klikke på logoet med Musikalske hjerter til højre på siden. Tak til læserne Der er fortsat masser af musikalske mennesker at skrive om i Vendsyssel, og i den forbindelse vil jeg gerne takke for de mange gode forslag fra jer læsere. Det er min plan og mit håb, at Musikalske hjerter kører videre både på papir og på nettet i lang tid endnu. Men spørgsmålet er, hvordan vi sammen kan skabe historier, som har mere på hjertet end ren reklame for et musikalsk menneske eller projekt. Brug for historier Der skal ske noget nyt på Musikalske hjerter, ellers bliver det kedeligt for os at skrive om og endnu mere kedeligt for jer at læse. Der er brug for historier vi kan lære af. At læse om spændende mennesker med noget på hjertet. Det kan også være historier med mere generelle emner indenfor det musikalske univers. Og jeg har brug for ideer til at inddrage brugerne på nettet. Så tænk over det og send mig en mail på marianne.isen@nordjyske.dk

Forsiden