Lyt og deltag i debatten: Hvordan bliver vi mere nærværende med vores børn?

I torsdagens Go´Morgen-show på RadioNORDJYSKE var emnet: Hvordan øger vi nærværet med vores børn, og emnet blev belyst både af en lærer, men også af en masse brugere og lyttere.

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Hvordan bliver vi mere nærværende overfor vores børn? Sådan lød torsdagens debatemne på RadioNORDJYSKEs morgenprogram Go´Morgen.

Emnet udsprang af klummen, som lærer Jannik Riis skrev i NORDJYSKE Stifstidende, da han savnede mere nærvær fra forældrene. Han skrev blandt andet i klummen:

"Jeg ser en tendens, der går i retning af, at man for ofte ser børn og unge, der vil ha´og ha´. Det skyldes måske, at de voksne derhjemme ikke tilstrækkeligt ofte udsætter deres behov - og giver efter for krav om materielle goder. "

Lyt med her, og hør hvad han har af gode råd:

Jannik  nærvær

Lyt til...

Jannik nærvær

Brugere og lyttere kunne også byde ind med gode råd og input, og der var en del, der benyttede sig af denne mulighed, for eksempel Channe N. Frederiksen, som også skriver på RadioNORDJYSKEs Facebookside:

"Mine børn har meget lidt legetøj, da jeg ikke gider, de svømmer i tingene. Ofte købt på loppemarked, hvor de selv må betale. Yderligere bliver der købt nyt, behøver det ikke være en til hver. Men bare en, hvor de skal dele. Sådan er livet, og det kan de lige så godt lære."

Vi fik også en snak med hende i radioen, hvor hun delte ud af flere gode råd:

Channe1

Lyt til...

Channe1

Hvad gør I i din familie for at være mere nærværende? Del dine input og gode råd med os på vores Facebook-side

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.