Poulstrup

Hygge på klosteret

Bedømt på tilstrømningen af gæster, er det en rigtig god ide, at den nye generation på Vrejlev Kloster har genoplivet deres klostermarked.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben Hansen

POULSTRUP:Selvom der denne weekend var rig mulighed for at komme på marked, er der noget helt særligt hyggeligt over Klostermarkedet på Vrejlev Kloster, som den nye generation har genoplivet efter nogle års pause.

Gæsterne strømmede søndag til de smukke rammer og så på kunsthåndværk ,smagte på lokale delikatesser og hyggede sig i den smukke klosterhave.

- Vi er en kolos i et aktivt lokalsamfund, og derfor er det vigtig, at vi viser åbenhed og inviterer indenfor, siger Malthe Holst, der sammen med sin kæreste Hanne Broerson overtog driften af godset efter sine forældre i 2014.

Markedet er også blevet større med 45 boder og i haven var der lavet små folde med landbrugets dyr, udstilling af biler og aktiviteter for børn.

- Vi håber også at kunne tiltrække flere børnefamilier, og det tegner jo helt fantastisk, konstaterede Malthe Holst.

Om to uger er der i øvrigt igen fest på klosteret. Her ringer bryllupsklokkerne nemlig for Malthe og Hanne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.