Thisted

Hyggelig fastelavnseftermiddag i Sundby Thy

Håndværker- og Borgerforening oplever medlemsfremgang i disse år og har god opbakning til arrangementer

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fastelavnsbørnene varierede fra udklædning til totalmaskering.

SUNDBY THY: Vinteren regerede udenfor, men indenfor i hallen i Sundby var der varme på. Og der var lagt op til en rigtig hyggelig eftermiddag, da godt 30 fastelavnsklædte børn og deres voksne fra Sundby og Stagstrup stævnede til fastelavnsfest.

- Det er rigtig dejligt med så stor opbakning til vores arrangementer, lød det i velkomsten fra Inge Nielsen, formand for den arrangerende Sundby og Omegns Håndværker- og Borgerforening:

- Fastelavnsfesten er en mangeårig tradition, som vi kan bevare til meget lave priser, 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn over to år, i kraft af at vi har gode sponsorer, betroede formanden så avisens udsendte.

Inklusive i entreen var for børnene en slikpose og en sodavand, for de voksne kaffe og fastelavnsboller. Der var dækket op til 70, og ikke mange stole var ledige, om nogen.

Tværs over hallen var ophængt en wire, og på den hang der to tønder - en for de til og med seksårige og en for dem, der var fra syv år og opefter. I hver gruppe kåredes en kattekonge og en kattekonge.

Hos de yngste blev Martinus Brix Møller kattekonge, mens Johanna Sørensen blev kattedronning. Hos de ældste blev Victoria Yde kattekonge, mens Jonas Hausgaard blev kattedronning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst