Brønderslev

Hyggelig messe i BI

200 meter udstilling i BI-Centeret med Hobby- og Kunstmesse

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Elsebeth Aastrup fra Klokkerholm reddede sig akkurat den sidste stadeplads på messen.Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Blandt de mange, gode traditioner i Brønderslev op til jul er Brønderslev Idrætsforenings Hobby- og Kunstmesse på BI Centret, og 52 udstillere var på plads lørdag formiddag med 200 meter udstilling.

De mange besøgende kunne beundre og købe forskellige arbejder indenfor keramik, smykker, træarbejder, stenkunst, hæklearbejde, filtede ting, pileflet, kranse og dekorationer.

- Og så har vi naturligvis også en nisse ind i mellem, smiler Søren Ø. Christensen fra BI's Venner, der sammen med 16 andre hjælpere sørger for, at messen hvert år giver et overskud til BI's fodboldafdeling.

- Det er 13. gang, vi inviterer til messen, og nogle af udstillerne har været med alle år. Der er mange gengangere, men der er også kommet en del nye med i løbet af årene. I år har vi 10-12 nye udstillere, og udstillerne kommer fra hele Nordjylland.

- Ved den første messe deltog 30 udstillere, og det har været støt stigende. De 52 udstillere i år er maksimum, for der er simpelthen ikke plads til flere i BI Centeret.

Som noget nyt er der i år en juletræssælger i centerets atriumgård, og som vanligt hygger rigtig mange gæster sig i centerets cafeteria.

- BI's Venner deler små 100.000 kroner ud om året til BI's tre afdelinger, som er fodbold, håndbold og bordtennis, fortæller Søren Ø. Christensen.

BI Fodbold står sammen med hjælpere fra BI's Venner bag messen, og frivillige er i gang både før, under og efter messen, der fortsætter i dag søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.