Hyggeligt med også lidt stressende at synge igen

Ida Clausen (forrest) havde taget turen fra Odense for atter at synge i ungekoret ved Aaby Kirke. Det er tre år siden, hun stoppede i koret, så det var hyggeligt at prøve igen.
Foto: Lars Pauli

Ida Clausen (forrest) havde taget turen fra Odense for atter at synge i ungekoret ved Aaby Kirke. Det er tre år siden, hun stoppede i koret, så det var hyggeligt at prøve igen. Foto: Lars Pauli

AABYBRO:Det er hyggeligt - men der er også lidt pres på for de unge, der i denne weekend synger i kor i Aaby Kirke og sognegården. Det siger tre af de unge, som er vendt tilbage til koret for en stund. - Så oplever vi nervøsiteten igen, konstaterer Sidsel Ledet, som i dag bor ved Nibe og forlod koret for et år siden. Hun forsikrer dog samtidigt, at det er sjovt og dejligt at være tilbage. Ida Clausen stoppede i 2004 og er såmænd flyttet helt til Odense. - Det er lidt stressende men hyggeligt at prøve igen, siger hun. Mathilde Pedersen fra Store Vildmose forlod koret i sommer og kender de fleste af dem, som udgør koret denne weekend. - Jeg holder det ved lige og synger hver dag, fortæller hun. Alle tre piger savner koret. - Der er et sammenhold, som man ikke finder andre steder, siger Sidsel Ledet. Og så skulle vi hilse og sige, at det lyder rigtig godt, når det ¿nye¿ kor synger, og at man bare skal møde op i dag.