Hyldet af fremtidens gæster

Børnehavebørn sang fødselsdagssang for Vendsyssel Historiske Museum, der fylder 125 år

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Han tog en lur på trappen - og blæste i den ... Bo Storm leverede et stemningsfuldt indslag ved Det Gamle Rådhus, da VHM i går fejrede jubilæum. Foto: VHM

HJØRRING:Børnehavebørn fra forskellige institutioner i Hjørring - og en delegation helt fra Hundelev - sørgede for, at en gammel jubilar med garanti blev lidt blød om hjertet, da de små poder sang fødselsdagssang i går.

Sangen var til ære for Vendsyssel Historiske Museum, der fyldte 125 år.

- Det er altså fjollet!, lød det fra en dreng, der tydeligvis syntes, at det var underligt at skulle synge fødselsdagssang til en institution og ikke en person.

Men der blev alligevel ikke sparet på stemmebåndene - og efter sangen fortalte historiker Christian Støve fra VHM om museets stifter, J. J. Lønborg Friis, som der stå en buste af i museumshaven.

Efter historie-undervisningen vankede der kakao og boller til børnene.

Dagen igennem var der forskellige arrangementer relateret til jubilæet.

Formanden for fritids- kultur og bosætningsudvalget i Hjørring Kommune, Sven Bertelsen, åbnede jubilæumsudstillingen - der blev omtalt i onsdags-avisen - og senere på eftermiddagen var der reception i Det Gamle Rådhus.

Dagen bød også på forskellige former for musik og underholdning, og i anledning af jubilæet var der gratis adgang til museet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.