Hyltoft: Virkelig en dårlig kamp

Vejgaard løb lørdag ind i sæsonens syvende nederlag

Mathias Hove Andersen
Zander Hyltoft (th.) scorede for Vejgaard, men oprykkerne har stadig ikke vundet en kamp i 2. division. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Sport 1. oktober 2016 15:53 - Opdateret 1. oktober 2016 15:53

VEJGAARD: Efter en god periode med uafgjorte resultater mod Brabrand IF og Thisted FC løb Vejgaard Boldspilklub lørdag ind i sæsonens syvende nederlag.

Hjemmekampen mod Aarhus Fremad blev tabt med 1-4, og de aalborgensiske oprykkere ligger dermed stadigvæk på sidstepladsen i 2. divisions gruppe tre.

Vejgaard var bagud med 0-2 ved pausen, og selvom Zander Hyltoft fik reduceret i det 57. minut, var der ingen point til hjemmeholdet, da slutfløjtet lød.

- Det var virkelig en dårlig kamp fra vores side. Holdpræstationen var rigtig ringe, selvom spillet bølgede fint frem og tilbage. I perioder fik vi lagt et nogenlunde pres på dem, men de spiller sig fint ud af det, fordi vi slet ikke gør, som vi havde planlagt. Vi skulle skubbe op og hjælpe hinanden fuldt ud, men det bliver bare ikke gjort. Vores pres er overhovedet ikke godt nok, konstaterer Zander Hyltoft.

Det var ventet, at oprykkerne kunne få det svært i rækken, hvor det indtil videre blot er blevet til to point i ni kampe.

- Vi tror stadigvæk på det. Vi bliver egentlig bare ved med at arbejde og spille fodbold. Vi gør, hvad vi kan, og humøret er altid højt, fastslår Zander Hyltoft.

Næste mulighed for at sætte tre point ind på kontoen er lørdag 8. oktober, hvor naboerne fra Jammerbugt FC gæster Soffy Road.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...