Kriminalitet

Hypnotisør anklaget for sexovergreb slået i retten

I en pause under et retsmøde mod en 43-årig hypnotisør, der anklaget for sexovergreb, blev han slået ned.

En 43-årig hypnotisør er anklager for krænkelser og overgreb mod kvinder, som han havde i sin klinik. Foto: Scanpix/Bax Lindhardt/arkiv

En 43-årig hypnotisør er anklager for krænkelser og overgreb mod kvinder, som han havde i sin klinik. Foto: Scanpix/Bax Lindhardt/arkiv

Et retsmøde mod en 43-årig hypnotisør tog tirsdag en dramatisk drejning, da en mand i en pause slog den tiltalte hypnotisør i hovedet på gangen i Retten i Glostrup.

Anklageren oplyser, at manden kortvarigt blev anholdt, og nu vil blive sigtet for vold. Den sigtede har tilsyneladende ikke noget med sagen at gøre, oplyser anklageren.

Overfaldsmanden var hverken tilhører eller havde noget at gøre med den ene kvindelige tilhører, som var til stede i retten.

I forbindelse med overfaldet kaldte overfaldsmanden den tiltalte for "pædofilt svin", oplyser anklageren.

Kort efter episoden kunne retsmødet fortsætte som planlagt. Den 43-årige lod ikke til at være syndeligt påvirket af episoden og kunne derfor fortsætte med at forklare sig.

Hypnotisøren er i alt tiltalt for 17 forhold mod ti kvinder. Anklagerne handler om voldtægt, blufærdighedskrænkelse og udnyttelse af flere kvinders behandlingsmæssige afhængighed til at skaffe sig samleje.

De fleste krænkelser skal være foregået på klinikken Hypnotic i Rødovre Centrum, imens han havde kvinderne i behandling. I dag er klinikken lukket.

Den groveste anklage drejer sig om, at han fra juli 2015 til juni 2016 skal have seksuelt misbrugt en 16-årig pige otte gange, imens hun var i hypnose. Han fik blandt andet pigen til at give ham oralsex, lyder det.

Hypnotisøren erkender at have haft seksuelt samkvem med den 16-årige og befølt hende, men han nægter sig skyldig i tiltalen.

Sagen mod hypnotisøren begyndte at rulle tilbage i december 2016, hvor anklagerne om overgreb på den 16-årige blev anmeldt til politiet.

Efterfølgende henvendte flere kvinder sig til politiet, som også efterlyste flere krænkede kvinder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst