Hyttefadsmusik

Restaurant udvider med masser af musik

Uffe Hansen - her i selskab med Jan Michael Madsen og Knud Erik Thrane - er klar til at præsentere masser af livemusik på Restaurant Hyttefadet I. 
Arkivfoto: Kurt Bering

Uffe Hansen - her i selskab med Jan Michael Madsen og Knud Erik Thrane - er klar til at præsentere masser af livemusik på Restaurant Hyttefadet I. Arkivfoto: Kurt Bering

Mens andre indskrænker eller helt lukker, er der røre i Restaurant Hyttefadet I på Frederikshavn Havn. Uffe Hansen, der overtog den rustikke og atmosfærefyldte frokostrestaurant i efteråret 2008, har udvidet såvel de fysiske rammer som menu- og musikprogrammet. - Sidste efterår byggede vi om med 20 nye pladser, så vi nu kan tage selskaber på op til 80 personer, fortæller Uffe Hansen, der efter nogle år på Hotel Lærkely på Læsø, vendte tilbage til fastlandet. Om sommeren, når der dækkes op i gårdhaven, er der plads til 135 gæster. Udvidelsen af Hyttefadet betyder, at der nu kan skabes økonomi i musikarrangementer på restauranten, og de første navne er på plads: 22. januar spiller All That Jazz med Ejvind Burholt og Poul Martin Poulsen i spidsen. 20. marts kommer en af dansk rocks gamle drenge, Poul Halberg, med sin Power Trio, Jan Sivertsen og Jette Schandorff. 1. maj gæster Nice Little Penguins Hyttefadet, og til sommer håber Uffe Hansen at kunne præsentere Allan Olsen, Madsen & Thrane, Dissing, Dissing, Las & Dissing med flere. Sammen med kokken Christian Conradsen driver Uffe Hansen også Nordens Køkken, der eleverer mad og catering til selskaber, større arrangementer og nu også festivaler. - I 2009 havde vi al catering til backstage og VIP-arrangementer på fem-seks festivaler, og i år har vi de første seks kontrakter på forskellige festivaler på plads, fortæller Uffe Hansen.