I aften bliver der sat skrige-rekord i Forum

Ørepropper og tålmodighed er to vigtige ting at huske, inden det går løs ved One Direction-koncerten i Forum.

I aften bliver der sat skrige-rekord i Forum

Tusindvis af teenagepiger indtager fredag aften koncertsalen Forum i København, hvor gruppen One Direction skal spille koncert.

I søndags var det Jyske Bank Boxen i Herning, der åbnede sluserne for de mange unge fans, og i aften er det altså Københavns tur til at blive stormet af teenagere.

Allerede tidligt fredag morgen var de første fans dukket op foran koncertstedet, hvor de fem populære drenge skal spille, og på twitter er de mange "Directioners" ved at svømme over af lykke ved tanken om, at de snart skal se deres helte.

- Så er det endelig i aften! One Direction i Forum i København. Jeg glemmer at trække vejret! Jeg kan mærke sommerfuglene i maven. Vi ses drenge, skriver en fan.

Men det lykkedes langt fra alle fans at få billet, og flere skriver på det sociale medie, at de næsten ikke kan holde tanken ud om, at drengene er så tæt på dem og alligevel så langt fra.

One Direction består af Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayn Malik og Niall Horan. De fem drenge stillede oprindeligt op hver for sig i det britiske X Factor i 2010, men blev sat sammen i en gruppe.

De endte som nummer tre i programmet, men skrev straks efter kontrakt med X Factor-guruen Simon Cowells pladeselskab, og siden da er de vokset til at være et af de helt store samtaleemner rundt omkring på især pigeværelserne.

Boybandet har mere end 11 millioner følgere på Twitter, og deres video til hittet "What Makes You Beautiful" er set mere end 367 millioner gange på YouTube.

Koncerten i Forum blev udsolgt på minutter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.