I Børglum ta’r de fat - men ser frem til en landsbypedel

Børglum Beboerforenings velholdt legeplads. Foto: Arkivfoto.

Børglum Beboerforenings velholdt legeplads. Foto: Arkivfoto.

I Børglum drømmer man stadig om, at blive "medejer" af en landsbypedel. Desværre står der rigeligt i kø hertil, men ingen udbud fra kommunens side. Hvad gør man så?

- Løsningen er "det grønne team" bestående af Ellen, Bente, Poul og Niels Jørgen, fortæller formanden for Børglum Beboerforening Lene Nielsen.

- Med Ellen som "arbejdsleder" har de, sommeren over, passet og plejet det grønne område ved legepladsen/skolen med flot resultat. Enhver antydning af ukrudt er væk inden vi får set os om! Hækken er igen i år blevet klippet af Egon. Den fælles arbejdsindsats har gjort, at det har været en sand fornøjelse at gå en aftentur, sætte sig på en bænk og nyde børnenes leg, lyder det rosende fra formanden.

- Derudover er der et hold på 8 mand, der i græsslåningssæsonen har sørget for, at alle plæner på Romdammen og på legepladsen har set så flotte ud, tilføjer hun.

I august måned var der en flok frivillige der mødte op og hjalp med at male stakit, skur, havelåge med videre. Ikke mindre end 57 liter maling blev der brugt på 2 arbejdsdage - hvor blev det et flot resultat. Hele året rundt er der også to personer, Per og Jørgen, der sørger for flag igennem hele byen - det sætter alle stor pris på.

- Konklusionen er, at selv om vi "venter", så lader de gæve Børglumboere ikke stå til, men passer landsbyen (det må vi ikke kaldes) til gavn og glæde for de faste indbyggere, men også for landsdelens gæster på vej til/fra feriebyen Løkken, understreger Lene Nielsen.

- 2017 banker snart på døren og åbner op for nye/nuværende frivillige, der vil give en hånd med - så hold jer endelig ikke tilbage. "Alle kan noget - ingen kan alt - sammen kan vi det hele", slutter en fortrøstningsfuld formand for en aktiv forening i Børglum.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.