I dag fejres kærligheden

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det danske smykkefirma, Pilgrim er også klar til at fejre valentinsdag. Det sker med dette multifunktionelle smykke, der enten kan bruges som halskæde eller som armbånd. Smykket fås i to udgaver – den ene er belagt med 16-23 karat guld og den anden i sterlingsølv. Begge udgaver koster 259 kr. Nærmeste forhandler oplyses på www.pilgrim.dk

I dag 14. februar fejres valentinsdag verden over. Amerikanernes populære skik med at sende kort, blomster, chokolade eller små gaver og fejre kærligheden har nemlig efterhånden spredt sig til det meste af verden. Herhjemme gjorde valentinsdag først for alvor sit indtog i slutningen af 1990’erne, men har aldrig rigtig vundet fodfæste blandt danskerne. Dog ser det ud til, at den yngre generation, som er vokset op med valentinsdag, har et andet syn på skikken. For dem er romantikken i højsædet i dag, og derfor fejres dagen med den eneste ene. Men valentinsdag eller ej. Egentlig er der jo altid en god grund til at vise de nærmeste ens påskønnelse. Vi har derfor samlet en række bud på gaven til den eneste ene eller blot til hende eller ham, der har gjort sig fortjent til lidt ekstra opmærksomhed.