I dronningens have

Lokale ildsjæle inviteret til haveselskab på Fredensborg Slot

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Blandt de mange frivillige til at deltage i regentparrets haveselskab på Fredensborg Slot tirsdag 19. juni er der to fra Aalborg Kommune, nemlig Birgit Sohn Christensen, Nibe, og Jan Karkov Sørensen, Aalborg.

Haveselskabet er for repræsentanter for foreningslivet og det frivillige arbejde i Danmark, og regentparret og den kongelige familie går kur blandt gæsterne.

Birgit Sohn er udpeget af Røde Kors, som hun har været med i siden 2003. Hun har imidlertid lavet frivilligt arbejde hele sit liv.
Hun har været sendt af Mellemfolkeligt Samvirke i Tanzania i 11 år og har været med i mange forskellige foreninger. Hun har også været med til at starte Røde Kors butikken i Nibe.
Jan Karkov er født spastiker, men det har aldrig forhindret ham i at gøre noget for andre. Han brænder for, at børn, unge og ældre med handicap skal have mulighed for at være aktive inden for sporten. Han har således siddet i Idrætsforeningen for Handicappedes bestyrelse i mere end 25 år. Han er medlem af Aalborg Kommunes Folkeoplysningsudvalg.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.