I kø til afbuds-pladser i ekstremløb

500 startnumre til Thy Trial Marathon blev revet væk, nu står løbere i kø til afbudsplads

Da Flemming Søvndal Nielsen testede ruterne til første udgave af Thy Trail Marathon var ambitionen først og fremmest at få nogle til at stille op - og det er lykkedes over al forventning. Foto:  Jens Fogh-Andersen

Da Flemming Søvndal Nielsen testede ruterne til første udgave af Thy Trail Marathon var ambitionen først og fremmest at få nogle til at stille op - og det er lykkedes over al forventning. Foto: Jens Fogh-Andersen

THY:Selv om starten til anden udgave af Thy Trial Marathon først går 23. februar 2013, er succesen allerede i hus til løbet, hvor de 500 startnumre til en af tre distancer var revet væk på få dage i begyndelsen af oktober.

Siden har arrangørerne konstateret, at interessen for at være med i et løb med udfordringer langt ud over det normale er langt større end de 500 startnumre, der er til rådighed. Folk står i kø for at få en afbudsplads, skriver Thisted Dagblad søndag.

- I løbet af de tre sidste uger i oktober fik jeg langt over 100 mails fra interesserede, som gerne ville have et, to eller flere startnumre til løbet. Det blev simpelthen for meget, så nu lægger vi henvendelserne over på løbets facebook-gruppe, hvor interesserede selv har mulighed for at undersøge mulighederne for at få et startnummer, siger Flemming Søvndal Nielsen, tovholder på og en af initiativtagerne til arrangementet.

Efterspørgslen på startnumre kommer både fra Danmark og fra udlandet, således har en enkelt chilener spurgt på muligheden af at få et startnummer, ligesom der har været forespørgsler fra flere europæiske lande.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.