I Sæby Gospelkor synger man sig glad

Syng dig glad - der er altid plads til flere i Sæby Gospel Kor - og man bliver bare så glad af at synge sammen. Foto: Sæby Baptistkirke.

Syng dig glad - der er altid plads til flere i Sæby Gospel Kor - og man bliver bare så glad af at synge sammen. Foto: Sæby Baptistkirke.

Sæby er musikkens by, og der synges også gospel.

Hver onsdag aften kl. 19 mødes sangglade mennesker for at synge skønne gospelsange.

Siden januar har koret været ledet af indpiskeren Christina Thoft fra Hjørring, som med dygtighed og godt humør gør hver eneste øveaften til en fest og giver koret en masse udfordringer.

Sæby Gospel Kor har med god støtte fra Roblon fonden og Vanggård fonden købt et nyt lydanlæg med kor-mikrofoner. Og Det Musiske Hus Frederikshavn har været behjælpelig med opsætning og indstilling af anlægget.

Koret har givet koncerter både private og offentlige og har deltaget i Gospel workshops. 30 korister synger, og det er dobbelt så mange som bare for et år siden. Der er altid plads til flere medlemmer, og der er ingen optagelsesprøve - så har du lyst til at være en del af et muntert og varmt fællesskab, så mød bare op. Uanset dit religiøse ståsted, er du meget velkommen.

Hele koret glæder sig til næste gospel-år, hvor koret har 20 års jubilæum.

I øvrigt er der Jule Gospel Gudstjeneste den 27. november kl. 19 i Baptist Kirken i Sæby, hvor Sæby Gospel Kor synger julen ind med glade gospelsange.

Efter gudstjenesten er der kaffe og klejner - og alle er velkommen

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.