I takt og til lyst

Poul Erik Larsen slår igen takten på trommerne i Mexicana

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Poul Erik Larsen husker midnatsballerne som lidt trælse. Folk kunne godt komme "ragende" fulde - og så var det om at holde musikken i gang.

Da ballet på Pandrup Kro pinsemorgen i 1972 var forbi, pakkede Poul Erik Larsen trommesættet for foreløbig sidste gang. Han havde da spillet i orkestret Mexicana, siden han var med til starten i 1966. Poul Erik måtte have faren med til Holstebro for at købe et trommesæt i Alfred Christensens musikhandel. Poul Erik var 16 år, og han var derfor ikke gammel nok til selv at skrive på kontrakten. Hjemme på værelset hos forældrene i Hanstholm blev der trommet ihærdigt til musikken fra spolebåndoptageren. Poul Erik har tit tænkt, at forældrene var meget tålmodige. Det må have været et værre spektakel med en teenagesøn og et trommesæt i huset. Poul Erik husker Mexicanas første optræden, der var på Strandhotellet i Thisted. Der blev afregnet med 550 kroner. 50 kroner blev betalt for transport. Resten blev delt ligeligt. Nu er det populære orkester gendannet Læs mere i Thisted Dagblad søndag